Esperem que si estàs veient aquesta pàgina, siga pel mer fet d’informar-te i no per a cancel·lar la teua visita amb nosaltres

Les condicions climatològiques no seran, en cap cas, causa de cancel·lació de l’activitat.

Bambando Turisme i Experiències Coop.V es reserva el dret a cancel·lar o modificar les condicions de l’activitat, i en aquest cas s’oferirà la devolució de l’import, o el canvi per una altra activitat.

Bambando Turisme i Experiències Coop.Vno es fa responsable dels possibles canvis en l’activitat derivats de la visita a museus o monuments, siguen aquests privats o públics. En cas de comptar amb aquesta informació, Bambando Turisme i Experiències Coop.V ho notificarà al client per endavant.

Si el tancament d’algun recinte a visitar implica la impossibilitat de realitzar l’activitat, serà motiu de cancel·lació. En aquest cas, se li oferirà a l’usuari un canvi d’activitat, d’horari, o si no hi ha altre remei, la devolució de l’import íntegre. Sí, per contra, l’activitat només es veu afectada en part, no serà motiu de cancel·lació; el guia modificarà l’activitat en funció del que estime convenient, en funció del temps amb el qual compte i la temàtica de l’activitat. En cas que l’accés a aquest recinte està inclòs en les despeses cobertes per l’import de l’activitat, l’import d’aqueixa despesa concreta li serà retornat a l’usuari de manera íntegra.

CANCEL·LACIÓ DE LES VISITES PROGRAMADES PER BAMBANDO
Cancel·lacions abans de 48 hores; es retorna el 100% del preu del servei.
Cancel·lacions amb menys de 48 hores, es cobra el 100% del total.

CANCEL·LACIÓ DE LES VISITES PRIVADES
Cancel·lacions almenys 7 dies abans del primer servei contractat, es retorna el 100% del preu del servei.
Cancel·lacions en l’última setmana es retorna el 50% del preu del servei.
Cancel·lacions amb menys de 48 hores, es cobra el 100% del servei.

Esperem que no siga el cas, però si necessites cancel·lar o necessites qualsevol altra informació, envia’ns un email a info@bambando.com detallant-nos el teu cas.

DEVOLUCIÓ
Si has hagut de cancel·lar la visita pel motiu que siga i et correspon una devolució del pagament realitzat; te la farem per transferència bancària o bizum (si el pagament s’ha realitzat amb aquest mètode).

Per a això, necessitem que en enviar-nos un email indicant la cancel·lació del servei, ens indiques un compte bancari a la qual fer la devolució. Aquesta es realitzarà al més prompte possible.